fredag 6. september 2013

Effektiv bok om somling og utsettelse!

Virkeligheten kaller! Etter mye prat om diktpublisering i landets aviser i de siste blogginnlegg, sitter jeg nå og leser. Ikke aviser nei, ikke akkurat nå. Jeg er medlem i Bokklubben, og i kveld har jeg rett og slett blitt sittende å lese "Kunsten å prokrastinere - En guide til effektiv somling og utsettelse" som jeg fant i postkassen. Den lille effektive boka er skrevet av John Perry og utgitt på Aschehoug forlag i 2012, og var egentlig akkurat det jeg trengte for å få et lite puff i riktig retning, hvis du skjønner. Den kom i posten i dag og jeg begynte ikke å lese i den før midnatt, og nå er jeg over halvveis (Klokken er kvart over ett om natten.) Helt ærlig er det ikke akkurat så veldig enkelt å legge den boka fra seg! Helt til å begynne med, i starten av boka gikk det kanskje litt langsomt for å komme inn i hva dette var for noe, men nå sluker jeg den. Forrige kapittel var direkte morsomt, fordi jeg kjente meg veldig igjen!


Så hva er det jeg utsetter eller somler med da? Vel, vi er vel alle bare mennesker, men det er nok ingen unnskyldning, er jeg redd. Det er mye rart som har lett for å bi skjøvet foran og utsatt. Et godt eksempel sett fra mitt ståsted, er selvfølgelig alle disse rapportskjemaene jeg må føre når det gjelder medisinbruk. Det er som jeg har vært inne på før slett ikke nok å krysse av i almanakken. Det må inn på skjema og føres også. Og sendes. Helst før det gror mose på dem... Hva annet utsetter man da? Lekser, for de om har det, nødvendige telefoner man vet man må ta, betale regninger, og så videre....Jaja, men da vet du hva du har å gjøre; Løp og kjøp (og les!) Denne boka kan også fint brukes som gave! Selv må jeg avslutte her, jeg bare MÅ tilbake til den boken.(Bilde er lånt fra Bokklubbens nettsider. Jeg håper og tror at det er i orden, nå som jeg lenker til dem som takk!)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)