søndag 2. november 2014

Koser meg med de fine solbrillene!

(sponset)

Jeg skrev for en stund siden blogginnlegget Flotte solbriller i posten fra Superkul!, men en person påsto via sosiale medier at jeg måtte jo ta dem på meg også! Vel altså, jeg legger bare ved noen utsnitt jeg, det får jammen holde! Jeg er ikke alltid like glad i oppstilte ansiktsportretter, og det var jo solbrillene jeg skulle vise frem. Synes de rosa brillene var fine med det tøffe mønsteret på stengene! Det gjorde dem liksom til noe ekstra, nesten som et smykke!

Solbrillene med de røde stengene var jo ikke av veien de heller! Rosa er nok litt mer "meg", men det kommer av at jeg har en del rosa klær, og annet tilbehør. Men jeg kommer helt klart til å være en flittig bruker av begge to!

Jeg ser at det ble litt forskjellig lys på disse bildene, det kommer av at jeg står i to ulike rom med forskjellig lys og fotograferer. Og det er litt vanskelig å fotografere selv når det skal se detaljert, men ikke alt for nært ut. Jeg greide ikke den oppgaven så godt på det ene bildet, men det får gå.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)