torsdag 19. mars 2015

Ikke godkjent, gitt...

I dag fulgte jeg HC-bilen min til bildoktoren. Det er jo bare rett og rimelig, ettersom den pleier å følge meg til lege og sykehus? Joda, det ble EU-kontroll på den, om enn ikke helt godkjent. Det var ikke så voldsomt altså, jeg må bare komme tilbake og få et par ting fikset om kort tid.

Blant annet er vindusviskerne litt slitne. Men at viskerne var slitne hadde ikke bilen hvisket til meg, i alle fall... Da jeg skrev sistnevnte setning i en kommentar på Facebook, fikk jeg som svar fra en av mine Facebook-venner at det at viskerne ikke i hvertfall hadde visket det til meg, er jo nærmest sabotasje. Ha ha. Godt at det er noen som skjønner humoren min.

På spørsmål om jeg kunne kjøre bilen i mellomtiden før feilene var fikset, var svaret heldigvis ja. Ok, mer ventetid. Jeg elsker ventetid. Ikke.

Det har vært en litt lang dag i dag. Jeg er riktig nok inspirert, men veldig trøtt, så jeg tenker jeg tar en liten pause her. Vi høres!?


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)