torsdag 2. april 2015

Bilreprasjon og påskelunsj.

I går fikk endelig bilen gjennomgå, etter at jeg først måtte utsette verkstedseansen en ukes tid på grunn av snøvær. Men jeg fikk da til slutt papir på at bilen er EU-godkjent. Fremdeles synes jeg imidlertid det er mye rart med den bilen, og innimellom er jeg nok litt lei ja... Jeg var i allefall ganske sliten av hele bilen da jeg kom hjem i går, men trøstet meg med at nå blir det et par dager med bare hyggelige ting å se frem til.


I dag var humøret adskillig bedre, da yndlingstanten min hadde bedt meg med på overraskende påskelunsj på Mona Lisa i Oslo. Det var ganske stille på restauranten akkurat da vi var der, men det var tross alt midt på dagen og midt i påsken. Tanten min hadde allerede både bestilt og betalt lunsjen! Etterpå tok vi et par glass hvitvin et sted i nærheten.

Det blir faktisk en sånn spise ute-seanse til snart, og da blant annet med folk jeg ikke har sett på flere år! Jeg kommer tilbake til det, så det er bare å henge med!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)