onsdag 4. november 2015

Ingen humor i dag...

Nei, som sagt; temaet humor er ikke alltid så enkelt. Ikke i dag i alle fall. På grunn av sykdomsproblematikk, stikkeproblemer i forbindelse med medisinering, og så videre. I tillegg må jeg visst ta kontakt med apoteket, for selv om jeg ikke trenger lagerpåfyll av medisiner enda, så slipper jeg straks opp for nåler. Det følger ikke med i medisineskene til blødermedisinen jeg bruker lenger, så det må bestilles separat. Best å passe på at man har oversikten over viktig utstyr, så man ikke bommer fullstendig.
Jeg har også tatt kontakt med Facebook et par tre ganger det siste døgnet, etter som jeg det siste døgnet ikke lenger har hatt mulighet til å publisere innlegg på min egen skribentside. Gjorde det jo for et par dager siden, og da gikk det bra. Prøver jeg nå, får jeg beskjed om at innlegget mitt sendes til godkjenning hos moderator, som jo er meg! Deretter får jeg beskjed (som moderator) om at noen vil publisere et innlegg på siden min, og at jeg må godkjenne det. Når jeg da prøver å godkjenne, så skjer det ingenting. Og nei, jeg har ikke endret noen innstillinger i det siste. Det kan bli interessant å se om Facebook greier å rydde opp i dette eller fortelle meg hva som har skjedd...

Dette ble mye klaging i dag. Som du skjønner er det et par ting i dag som ikke går helt etter planen, men sånn er jo livet (både for mennesker og PC /teknologi) noen ganger?


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar