torsdag 18. februar 2016

Ikke alt går alltid etter planen.

Dette har vært en litt slitsom dag, så jeg vet ikke om det blir så mye blogging. Først gikk jeg halve dagen og ventet på medisinlevering fra sykehusapoteket. Jeg hadde bedt dem komme før klokken ett og de dukket opp kvart over tolv, så jeg bør være superfornøyd med det, altså. Og jeg er selvsagt også veldig fornøyd med den ordningen om å få medisinene levert med budbil! Men det er det at jeg står opp ekstra tidlig de dagene fordi jeg ikke helt vet når de kommer, og blir gående å vente. Innimellom kan det være litt slitsomt.

I tillegg hadde jeg en annen ting på programmet i dag som jeg måtte få orden på, og antakelig var det det som stresset meg aller mest. Jeg tror ikke jeg har ikke nevnt så mye om det i det siste fordi jeg er litt lei av bilproblemer, men de siste dagene har jeg (selvsagt) hatt startvanskeligheter på HC-bilen min igjen. En skulle jo tro det skulle være en stor hjelp å ha en HC-bil, men når jeg stadig må ha hjelp av Falck, som jeg måtte i dag, så blir det litt slitsomt, selv om de er kjempeflinke altså. De har jo vært her og hjulpet meg med bilen flere ganger, blant annet for et par måneder siden. Det skal jo ikke være sånn...!


Hadde tenkt å dra ut med bilen for noen dager siden, men den ville ikke starte, og jeg lot den bare stå, orket ikke å krangle med den akkurat da. Tenkte at kanskje den var mer samarbeidsvillig en annen dag. (Dream on...)

Da jeg prøvde den igjen i dag, hadde jeg bestemt meg for å dra ut og handle, og hvis bilen ikke startet skulle jeg ringe Falck igjen. Jeg ringte dem, og de fikk liv i den da de endelig dukket opp. Og jeg fikk handlet der jeg hadde tenkt. Men som sagt... Og ja, jeg var litt spent da jeg hadde handlet og skulle starte bilen igjen for å kjøre hjem. Veldig glad for at den gadd å bli med hjem igjen også.


Grunnen til at det er så ofte problemer er at det er mye ekstra teknisk utstyr i den bilen, og den bør egentlig stå til ladning jevnlig. NAV ville gjerne sette opp en lader til meg her jeg bor, men jeg fikk nei fra borettslaget for flere år siden, og et nytt nei da jeg forsøkte å klage. Begrunnelsen var blant annet at da måtte jeg ha en oppmerket plass, og det hadde de ingen mulighet til å kunne tillate. Stort sett hyggelig borettslag, men ikke alt er like morsomt. Og jeg griper meg stadig i å savne min gamle lille Opel Corsa. Vet jeg har nevnt det før også.

Ok, mye i dette blogginnlegget ble litt sutrete, jeg ser det. Er litt sliten og burde sikkert ventet med å blogge til i morgen. Men det er liksom når ting er ferskt at det lettest kommer rett fra hjertet, på en måte. Jeg lover et litt mindre sutrete blogginnlegg neste gang. Men det er jo et poeng med ærlige blogginnlegg også, der ikke absolutt alt er godt innpakket?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)