torsdag 3. november 2016

Snart på femtiårsjubileum med Foreningen for blødere i Norge (FBIN).

Kjære leser!

Jeg har nevnt her på bloggen at jeg snart skal reise bort. Turen går til Thon Arena Lillestrøm, og jeg tror det blir litt rart å komme tilbake dit. Jeg har tidligere fortalt om mitt møte med det hotellet. Veldig flott hotell, men jeg var så dårlig med store smerter i ryggen at det nok var mye jeg ikke greide å sette godt nok pris på oppholdet den gangen. Ikke greide jeg å kjøre dit heller. Jeg hadde til og med printet ut kjøreruten og virkelig forberedt meg. Det kartet har jeg nå funnet frem igjen:-)

Denne gangen går det helt sikkert mye bedre, ALT kan bare bli bedre sammenliknet med hvordan helsen min var på det tidspunktet. Den gangen var jeg på jentetur eller Damenes helg som det heter, med Foreningen for blødere i Norge (FBIN).

Denne gangen skal jeg dit med samme forening, men nå er det ikke bare damene, denne gangen er det stort femtiårsjubileum og landsmøte for hele bløderforeningen. Det er heller ikke bare oss som har sykdommen som er invitert, det er alle som er medlem, og også helsepersonell som har med saken å gjøre. Fordi alle som er medlem er invitert, kommer også moren min. Hun reiser ikke sammen med meg, og kommer jo også fra en annen kant. Jeg ankommer fredag ettermiddag med bilen. Mamma kommer lørdag morgen med tog, rett før arrangementene begynner.

Jeg tror det kan bli et hyggelig arrangement.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)