mandag 5. desember 2016

Ikke alltid helt knirkefri levering...

Kjære leser!

For to år siden fortalte jeg her på bloggen at jeg hadde fått meg noen nye stoler, blant annet en ny skrivebordstol. Jeg har vært veldig fornøyd med den stolen. Den var god å sitte i, enkel å ha med å gjøre, fin å se på, og i det hele tatt. Når man er så mye hjemme som jeg er, trenger man noe skikkelig å sitte på.

Men for en stund siden sa stolen plutselig stopp og takk for seg, og ville tydeligvis ikke være med lenger. Innstillingen jeg hadde valgt hadde visst røket, så hver gang jeg satte meg på den eller belastet den på annen måte, sank setet langt ned, og det ble helt umulig. Jeg kunne heise setet opp igjen, men så fort jeg belastet det, sank det ned igjen. Sånn kunne jeg jo ikke ha det.

På telefon til møbelbutikken fikk jeg høre at det nok var en patron som var røket ja, og sånn skal det jo ikke være etter så kort tid. Fikk beskjed om å sende info på mail, som jeg også gjorde. Jeg fikk deretter høre at jeg skulle få en ny, og at de skulle komme med den en dag. Veldig hyggelig fyr jeg snakket med, forresten! Alt vel så langt.


Vi avtalte utkjøringsdag, som var i dag. Leveringen skulle skje mellom 10 og 16, helt fint for meg. Men som på mange andre leveringer blir man gående og vente, så også nå. Du vet hvordan det er, man tør nesten ikke gå i butikken eller i postkassa en gang, i redsel for å ikke være hjemme i tide. Selv om man tar med seg mobilen blir det hele litt anstrengt, i alle fall synes jeg det. Helst bør man ta med mobilen på wc også, for ofte er det nettopp da den ringer!

Men tilbake til utkjøringen av kontorstolen min. Jeg hadde fått høre at de som kom med den skulle ringe en halvtime før, så da de ringte klokken halv to hadde jeg jo ventet flere timer allerede, så jeg var jo sikker på at de var underveis. Nei da. Han jeg snakket med, ringte for å si at de kom klokken seks! Veldig morsomt. Men ok, nå som jeg visste dette, så kunne jeg i hvertfall få tid til å ta den turen i butikken da, som jeg gjerne skulle tatt. Fint at jeg fikk informasjon da i alle fall, selv om jeg gjerne skulle hatt den litt tidligere.

Og stolen min, den ble levert halv åtte om kvelden. Altså enda seinere enn den siste avtalen også. Og som ikke det var nok, ville de at jeg skulle komme ned til bilen og hente den! Der sa jeg stopp altså, og sa at jeg går på krykker. Må jo si at jeg blir litt provosert av folk som ikke gidder gjøre jobben sin skikkelig. Og selv om det er en lenestol på hjul, så var det ikke bare å trille den opp, ettersom den var pakket inn også. Men stolen var fin den. akkurat lik den gamle, og man kan jo si at var det så lurt, ettersom den gamle ble så fort ødelagt. Men jeg fikk jo ikke velge det da, ettersom det var en reklamasjonssak og de skulle gi meg en ny vare av samme merke.

Konklusjonen blir at de jeg snakket med i butikken først var veldig hyggelige og alt gikk som på skinner, men når varene blir kjørt ut, er det ikke alltid like enkelt lenger. Ofte blir det både misforståelser og utsettinger, og man skjønner nesten ikke at det dreier seg om samme butikken! De som leverer varene er ikke alltid så interessert i å gjøre en god jobb, dessverre. Siden avtalen var at de skulle komme før fire i dette tilfellet i dag, så kunne det jo hende at jeg hadde andre planer den kvelden, men jeg hadde altså ikke det. Men det var kanskje en selvfølge for dem?

Det var dagens utblåsning, neste gang blir det forhåpentligvis litt mindre av det.

Som en slags oppdatering og informasjon i ettertid, vil jeg i ettertid legge til at jeg hadde helt rett i min følelse av at det dreide seg om to firmaer, og at det var kommunikasjonen der som ikke var så god. For det viste seg at selve utkjøringen ble levert av et annet firma, og altså ikke av butikken selv.--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)