onsdag 8. februar 2017

Jakten på ei hylle...

Som jeg antydet sist hadde jeg noen planer den tirsdagskvelden. Jeg var en tur på Ikea sammen med et familiemedlem, men enkelt var det ikke. Jeg trenger ei ny hylle i stedet for den gamle som truer med å falle sammen. Hvilket jeg helst vil unngå da jeg har skanneren stående oppå. I hyllen under har jeg diverse permer med skriveprosjekter.

Noen i familien ville gjerne gi meg en ny hylle i bursdagsgave om noen dager, men det er jo greit at jeg er med og titter. Jeg var innom Ikea sine nettsider og googlet litt før jeg dro, men det er nok enklere i selve butikken, tenkte jeg.
På Ikea blir det alltid mye gåing, så vi tok med rullestolen. Det var bra, for jeg var slett ikke særlig bra til beins. Har jo hatt med rullestolen til Ikea flere ganger før også, den gangen riktignok sammen med andre familiemedlemmer og på en annen Ikea-avdeling. 
Jeg vet det skal gå an å låne rullestol på Ikea, men tør ikke å stole på det, har sett at noen av dem kan være litt slitne, hvis de ikke allerede er utlånt. Det skjer noe rart når jeg kommer ned i den stolen, akkurat som jeg skifter identitet, og liksom blir sykere enn jeg er. Jeg føler meg for frisk for rullestolen, men for dårlig til bens for å traske rundt på et kjøpesenter.

For å gjøre en lang historie om denne dagens Ikea-besøk kort; Vi fant ingen verdens ting av interesse, enda vi i tillegg til Ikea var innom to møbelbutikker til. Det vi endte opp med, var å spise middag på Ikea, og det var ganske ok. Ellers fikk vi ikke utrettet noen ting, annet enn å finne ut hva de ikke hadde. Jaja...

Avtalen ble at vi skulle treffes igjen i morgen et annet sted og lete videre, men jeg har nå meldt fra om at jeg ikke kommer. En ting er at jeg ikke er særlig god til beins, en annen ting er at jeg har litt for mye å drive med for tiden. Frem til mandag får jeg ikke planlagt noe mer når det gjelder aktiviteter enn jeg allerede har gjort. Veldig koselig at familiemedlemmer vil hjelpe meg å handle møbler, og jeg synes det er vanskelig å si nei da, men jeg må innimellom stoppe opp og kjenne etter om jeg orker. Jeg ser jo flere fra familien i løpet av helgen uansett.
 Avtalen nå er å fortsette jakten på den hyllen til uken. I mellomtiden kan jeg jo klargjøre et gammelt bord jeg skal bruke som krise-stand-in til skanneren i tilfelle hyllen min plutselig tar kvelden for godt. Det fins en siste plan også, og det er å forsøke å reparere den reolen jeg har.

Det hører med til historien at jeg i går selvsagt logget inn på Facebook og fortalte på profilen min hvor jeg var. I dag fikk jeg en mail der det sto; "Du besøkte Ikea i går. Skriv en anmeldelse for å dele opplevelsen din." Vel, jeg tror ikke det er nødvendig. Og nå har jeg jo delt den her...

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)