mandag 3. april 2017

Hjemmehjelp, og litt slitsomme dager.

Kjære leser!

Jo da, jeg er på plass igjen, som jeg sa. Det går seg vel til, dette her. I dag hadde jeg besøk av hjemmehjelpen igjen. Det er alltid like spennende hvem som kommer, for som regel får jeg beskjed om det bare noen minutter før.

Hun som var her denne gangen har vært her noen ganger nå, og jeg begynner å venne meg til de plutselige endringene når det gjelder hjemmetjenesten. Og som jeg har sagt før; Jeg setter selvsagt stor pris på hjelpen jeg får fra dem!


Veldig kort blogginnlegg fra meg i dag, men jeg skal nok ta det igjen... :-) Som jeg nevnte tidligere er det ikke alt jeg kan utdype så veldig nå. Av hensyn til andre, og ting som skjer for tiden. Sånn får det bare være noen dager til, i en litt spesiell sak. Jeg håper på litt mer overskudd de neste dagene, så jeg får kommet litt videre med andre ting.

Vi høres!Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar