tirsdag 13. juni 2017

Helt klart mandag!

Kjære leser!

Hjemmehjelpen ringte meg på telefonen nøyaktig samtidig med at hun trykket på ringeklokken min da hun kom i går. Hun har gjort det en gang før også altså, men jeg skjønner ikke helt poenget. Hun kom omtrent kvart over åtte om morgenen, normal tid er klokken ti. Hun kunne jo ha ringt litt på forhånd og sagt at hun kom litt tidligere... Det var jo i hvertfall ingen vits i å ringe meg på telefonen samtidig med at hun ringte på døren?

Heldigvis var jeg kledd, for jeg vil gjerne rekke det jeg skal før folk står på døren. Men frokosten tok jeg på kjøkkenet, samtidig med at hjemmehjelpen støvsuget stuen... Greit nok, jeg er glad for at det kommer hjemmehjelp, jeg... Enkelte mandagsmorgener kommer imidlertid litt brått, men det har den kanskje en tendens til å gjøre for de fleste... Og legg merke til at jeg i kategoriene på denne bloggposten legger den i kategori matopplevelser også, ha ha...

Etter at hjemmehjelpen hadde gått, var det de vanlige rutinene rundt medisinering med Octaplex, samt diverse andre gjøremål her hjemme. Mandager er jo en litt praktisk dag, hvor jeg forsøker å få unna litt. I dag har det egentlig fortsatt litt i samme stilen med litt praktiske gjøremål.


Vi høres!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar