mandag 5. juni 2017

Pinse-besøk i Vestby.

Rose i glass :-)
Kjære leser!

I dag har jeg vært på veldig koselig familiemiddag i Vestby, i anledning 2. pinsedag, som jeg nevnte  så vidt i et tidligere blogginnlegg at jeg skulle.


Veldig deilig at helsa var der den skulle, både hos meg og bilen. Da går liksom alt så mye greiere... Jeg tok min dose med blødermedisin som jeg skulle i morges, den tar jeg jo forebyggende på faste dager selv om jeg ikke er dårlig.


Jeg vurderte å dra innom Plantasjen og kjøpe med meg en blomst i gave før jeg kjørte utover, men det ble til at jeg kjøpte en på nærmeste bensinstasjon i stedet. Litt sløv i planleggingen der, kanskje... Men den jeg fant var jo litt søt, syntes jeg da...

Det ble servert deilig grillmat med bakte poteter til. Veldig hyggelig at mamma kom også, ettersom hun ikke hadde vært der på mange måneder, da hun har vært en del dårlig. Hun var jo noen timer hjemme hos meg for noen dager siden da, og det var jo en god start.

Søt blomst i gave til vertskapet!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar