søndag 16. juli 2017

Jo takk, bare bra!

Kjære leser!

Hvordan jeg har det? Seriøst? Jeg kan selvsagt si som jeg pleier når noen spør meg i det virkelige livet; "Jo takk, det går greit", eller "Det går fint", eller "Bare bra". Hvor mange standard svar fins det egentlig?

Det er rart det der, hvor lett en lager sånne rare vaner. Man svarer det man pleier å svare, i et forsøk på å være høflig, men likevel ikke altfor privat. Kanskje svarer du det du tror folk forventer at du skal svare?

Tenk deg at du tilfeldigvis treffer en person du ikke har hatt kontakt med på veldig lenge, og aldri egentlig har kjent så godt, men som du likevel regner som en av dine bekjente fra gamle dager. Like før dette plutselige møtet, har du for eksempel nettopp brent deg på stekeovnen, eller du har skikkelig hodepine. Likevel kommer den der automatiske høflighetsfrasen; "Joda, det går fint, hva med deg?" Kanskje bare for å bli fort ferdig med de vanlige hilsningsfrasene?


Kanskje noe å tenke over...? Hva svarer du på det vanlige spørsmålet? Er du ærlig, eller...?
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen
  --------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar