lørdag 8. juli 2017

Kaffebesøk, og redigering på bloggen.

Kjære leser!

Jeg har fått flere spørsmål etter at jeg skrev blogginnlegget om boten jeg fikk utenfor her jeg bor. Men jeg vet altså ikke mer om det ennå, annet enn at klage er sendt, og jeg har fått automatisk svar om at saken er til behandling, noe som kan ta opp til ti dager. Så inntil videre må jeg nok bare smøre meg med tålmodighet, men jeg gir meg ikke på dette.


Ellers så hadde jeg koselig kaffebesøk av en nabo og venninne på formiddagen i går, veldig koselig. Ikke det helt ideelle været da, jeg som hadde tenkt vi kunne sitte på verandaen. Det var litt for kjølig til det, ja.

I dag har jeg rettet på noen småting rundt omkring på bloggen min. Jeg er kanskje litt nøye, men synes stadig jeg finner noe som kan fikses på, enten det gjelder bilder eller skrivefeil... Det hadde nok vært smartere å bruke tiden på manus i stedet for denne finpussingen jeg driver med på bloggen. Dette må det bli en endring på, det får være en konkret oppgave til meg selv. Men ser du store feil, altså bilder som mangler og så videre, må du gjerne gi meg beskjed, men vær i såfall snill og si hvilket blogginnlegg det gjelder :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar