onsdag 18. oktober 2017

Vurderer å endre litt på innledningen.

Kjære leser! 

Det slår meg innimellom, eller egentlig stadig vekk, at jeg i mange innlegg på bloggen ikke er personlig nok. Med det mener jeg at jeg forteller om hva som har skjedd, men er ikke flink nok til å gå dypere i innlegget og fortelle om hva hendelsen betød for meg personlig.

Jeg har tenkt på det en stund, og selvsagt har jeg mange forskjellige undertemaer, og enkelte ting som når jeg er på lukkede møter i foreninger eller borettslag ikke kan sladre til bloggen om. Det skjønner alle. Og også det at jeg ikke kan fortelle hemmeligheter og utlevere andre i særlig grad. Men ellers, når jeg forteller om egen kronisk sykdom, skribentliv og de store temaene, kunne jeg ofte ha vært litt mer åpen. Det er ofte utfordrende å skulle skrive på nettet om personlige ting, absolutt.

Når jeg ser tilbake på allerede publiserte blogginnlegg, ser jeg at kanskje jeg skal droppe selve innledningen med "Kjære leser". Kanskje noe av forklaringen ligger her, og at jeg binder meg for mye opp til at jeg skal fortelle til noen? Det hadde kanskje fungert bedre med Kjære dagbok, eller kjære bloggen? Eller ingen slik start i det hele tatt? Hm, kanskje noe å tenke over.

Det er ikke sikkert at akkurat dette har noe å si, men jeg tror jeg skal forsøke å kutte ut den åpningen jeg bruker i blogginnleggene. Om ikke annet, kan jeg ta det som en skriveøvelse for meg selv?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar