mandag 27. november 2017

Hjemmehjelp og julepynt.

Velkommen til en ny uke, er det ikke det man sier? Eller kanskje det greier seg med et lite "Hei". Uansett. I dag var det hjemmehjelp-mandag. Helt greit, selv om det er litt uvant at hjemmehjelpen nå kommer tidligere enn hun pleide før. Skjønner ikke hvorfor de måtte legge om det løpet der. Før kom hun klokken ti - nesten alltid. Jeg syntes det var akkurat passelig. Nå, etter at systemet ble endret litt, står det i papirene at hun skal komme halv ni, men vanligvis kommer hun kvart over åtte. 

Det går greit, for jeg vet jo om det, men likevel synes jeg det er litt tidlig på en mandag morgen, he he... Og på grunn av dette føles dagen litt lenger også. Og jeg blir litt fortere sliten. Ellers er jeg bra igjen i ankelen, som jeg trøblet litt med sist. 

Helgen var helt fin uten de største utskeielsene. Jeg har så smått begynt å finne frem litt julepynt, synes at jeg faktisk er ganske treg med dette i år i forhold til tidligere år. Tror det har å gjøre med ryddekurset jeg har gått på et halvt år. Jeg følger kurset ennå, selv om kurset er fullført. Men det er vel julepynten jeg bør rydde i nå da, for det har jeg ikke gjort ennå. Får kanskje benytte anledningen, nå som stæsjet skal frem :-) En av grunnene til at jeg ikke tok frem dette i helgen, var at når jeg først hadde ventet så lenge, kunne jeg vente litt til, til hjemmehjelpen hadde vært her og det var litt reint rundt omkring før jeg satte i gang. Har ennå ikke tatt frem noen nisser da, tenkte at de kunne få vente noen dager til. I hvertfall til vi runder 1. desember, kanskje?

Har du funnet frem julepynten ennå?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar