søndag 18. februar 2018

Bloggredigering og rydding.

Så var det plutselig gått noen dager siden siste blogginnlegg, ser jeg! Men jeg har vært mye på bloggen likevel. De siste dagene har jeg drevet med vedlikeholdsarbeid her inne, reparert litt lenker her og der, gått igjennom og fikset på bilder og annet forefallende.


Jeg har også ryddet opp etter forrige helgs utskeielser, så som du skjønner har det ikke skjedd veldig mye skribentmessig akkurat nå. Jeg har hatt behov for å gjøre litt forefallende uten å være voldsomt kreativ noen dager. I tillegg vurderer jeg litt frem og tilbake angående en skriverelatert sak jeg bør ta stilling til. Samt ergrer meg over noe jeg ikke har kommet ordentlig i gang med.

Det er vinterferie, og jeg har ambisjoner om skriving, og helst også litt lesing denne uka. Vi får se hvor langt jeg kommer med dette. Jeg lover (tror jeg!) å følge opp denne tråden i et senere blogginnlegg :-)

Har du vinterferie? I så fall; Kos deg!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar