onsdag 30. mai 2018

Kreative negler med blomster og fugler.

Her om dagen fikk jeg meg nye negler. Eller, nytt negldesign da, for å være mer konkret. Og det er ikke første gangen heller, men begynner å bli en hyggelig tradisjon. 


Nytt negledesign med blomster og fugler.
Nytt negldesign med blomster og fugler.
Jeg har skrevet om dette på bloggen tidligere også, for eksempel i innlegget Negldesign og kaffe med naboen. En annen gang var det julenegler som sto på programmet. Veldig glad for å ha en negldesigner som venninne og nabo!


Dagen før sendte jeg negldesigneren min en melding for å si at jeg hadde brukket en negl og at vi kanskje derfor burde vente litt, men nei da, det skulle gå bra :-) Og det gjorde det også!

Denne gangen ble det lyserosa bakgrunnsfarge, med design oppå av blomster og fugler. Veldig spennende å se hva damen kan få til! Morsomt var det også å lage en liten historie med at det var en fugl på den ene hånden og et fuglehus på den andre!


Negledesign med blomster og fuglehus.
Negldesign med blomster og fuglehus.
Det å av og til kunne unne seg denne type luksus og at man oppdaterer og fornyer seg litt, føles godt. Man trenger det i blant, innimellom sykdomshistorier, skriving og hverdagsmas. Ved å få en liten opptur eller påskjønnelse, kall det hva du vil, føler man seg gjerne litt bedre. Du har kanskje gjort noe tilsvarende en gang, du også? Noe ved dette du lurer på, forresten? Vet ikke om jeg greier å svare da, men det er lov å prøve seg :-)

Nå har det vært litt snakk om utskeielser på bloggen den siste uken, men nå kommer jeg straks tilbake til skrivingen igjen.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


---------------------------------------------------------
Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)