fredag 4. mai 2018

Mye å drive med utenom skrivingen også...

Det ble litt dårlig med skriving denne uken, som varslet i mitt forrige blogginnlegg. Det har vært litt for mye å drive på med i livet for øvrig. Nå i kveld kom endelig de som skulle hente ting til loppemarked, jeg hadde faktisk entre'en full! Hadde fått med meg noe fra moren min også, men mye av det var mitt. Først sa de at de skulle hente onsdag som var, men så fikk jeg en ny melding der de ba pent om å få hente i kveld.

Vi har også hatt container i borettslaget et par dager nå, og jeg vurderte jo om jeg skulle kaste mer enn jeg gjorde. Men det er jo kjedelig å kaste brukbare ting. Og siden jeg faktisk hadde avtale med et loppis, så måtte jeg jo bare stole på at de kom. Og det gjorde de. Godt å bli kvitt tingene til slutt. Men det å gå sånn å vente en fredagskveld er kanskje ikke så moro. Følte liksom ikke at jeg kunne begynne med andre ting.

Jeg var som sagt og fikk bilen sommerskodd her om dagen. Jeg hadde også kaffebesøk i formiddag, og var på familiebesøk tidligere i uken. Mye å ta seg til, og enda har jeg sikkert ikke nevnt alt. Lader også opp til en generalforsamling i borettslaget neste uke.

Jeg fikk forresten svar på mitt spørsmål om innleveringsfristen av artikkelen jeg har holdt på med. Det hastet ikke veldig ennå, men de ville ha den innen utgangen av mai. Men da vet jeg i hvertfall hva jeg har å forholde meg til. Det er alltid greit med en innleveringsfrist. Men sender den nok inn litt før likevel, tenker jeg.

Jeg vet enkelte venter på at jeg skal skrive mer om manusarbeid, og tro meg, det gjør jeg også! Men det kommer, veldig snart!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar