søndag 2. september 2018

Helgeforberedelser og rosa negler.

Rosa skribentnegler.
Rosa skribentnegler denne
gangen :-)
Sist fortalte jeg om inspirasjon som kom, selv om jeg egentlig ikke hadde tid. En av grunnene til det, var at jeg skulle reise bort den helgen, og heller burde pakke og forberede turen, som hadde vært planlagt en god stund. 

Jeg nevnte også sist at jeg skulle få en venninne på besøk. Det var negledesigner-venninnen min som også er nabo. Avtalen med henne ble litt endret, sånn at jeg var hos henne i stedet. Men det syntes jeg egentlig var like greit, ettersom leiligheten min bar preg av pakking til helgeturen. Og jo da, jeg fikk fine negler denne gangen også! Hvis du ser godt etter, er det skribentnegler, dette også, selv om skriften er litt mer utydelig med disse fargene.

Jeg fikk da pakket ferdig til slutt, sånn at jeg ble ferdig med det jeg skulle den torsdagen. Og skrivingen? Den fikk vente til helgen var over, men det tas opp igjen nå som jeg er hjemme igjen. 

Neste blogginnlegg blir nok et referat fra helgeturen min, eller reisebrev, om du vil :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)