tirsdag 26. mars 2019

Uhell med bilen ble avgjørende for helgen.

Det ser ut på bloggen som jeg har vært veldig fraværende noen dager, men det er nok ikke helt sant. Jeg har skrevet et par blogginnlegg som jeg rett og slett valgte å ikke legge ut. Det ene ble litt for spesielt, og det andre anså jeg som veldig lite interessant, og litt for detaljert.

Før helgen hadde jeg et lite uhell med hc-bilen min, som gjorde at det ikke var så lurt å  kjøre for mye med den. Ren uflaks, men litt flaks også, at det ikke gikk verre enn det gjorde. Jeg har brukt et par dager på å få fikset problemet, og fikk god hjelp hos en bensinstasjon ikke så altfor langt unna på mandag. Nå er alt i orden! Det var denne saken jeg lagde et eget blogginnlegg om, men som jeg anså som litt lite relevant, derfor har jeg nå forkortet saken her.

Lørdag var jeg i koselig bursdagsselskap i familien. Jeg hadde egentlig en invitasjon til den kvelden, men flere tilfeldigheter gjorde at jeg valgte bursdagen. Blant annet fordi bilen min ikke burde kjøres for mye med før problemet med den var fikset. Til bursdagen jeg skulle i, fikk jeg sitte på med andre fra familien.


Det andre jeg vurderte å være med på var utenfor Oslo, hvor jeg ikke har tilgang til TT-taxi. Noen ganger får tilfeldigheter litt å si, sånn er det bare. En annen gang vil kanskje valgmulighetene være helt annerledes. 

Noen ganger skjer det jo ingenting, andre ganger skal alt skje på en gang. Jeg synes alt i alt at alt dette har vært litt slitsomt, både utfordringene med bilen min og det å velge bort uten egentlig å ønske det. Men til syvende og sist synes jeg at jeg har klart meg bra gjennom disse dagene.


Takk for at du følger bloggen min! Og ja, det kommer snart mer!


-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)