fredag 8. mars 2019

Ustabilitet i tjeneste, og klar for fotoprosjekt.

Oi - jeg beklager så veldig mye altså. Men jeg glemte faktisk å legge ut det siste blogginnlegget mitt Prøver å finne veien tilbake til vanlig skriving... Så det kommer nå i stedet, litt tilbakedatert, sammen med dette. Ja ja... Har drevet med mye forskjellig i det siste, også skriving. 

Hjemmehjelpen min var her i går. Det var hyggelig, ettersom jeg hadde en vikar sist gang. Jeg tror faktisk det var hjemmehjelpskontoret som hadde rotet med et eller annet så det ble feil den gangen. Skjønner det er mye å passe på altså, men... Tenkte jeg ikke skulle kommentere dette, men nå gjør jeg det allikevel, litt  i etterkant. Som bruker synes jeg sånt er litt vanskelig å forholde seg til. Det bryter ned det gode mønsteret og stabiliteten jeg vanligvis opplever i den tjenesten, og skaper litt usikkerhet i stedet. Men som sagt var alt i orden denne gangen. Noen utfordringer på veien må jeg vel tåle, og så blir jeg ekstra glad og fornøyd når alt er i orden igjen.

Ellers så har jeg sittet og forberedt innsending av 2018-bildene mine til fremkalling. Det var godt å endelig ta tak i dette. Ja da, jeg vet jeg er litt treg... He he. Det har vært så mye annet å ta tak i, blant annet alt dette med bildevideoen om meg i forbindelse med blødersykdommen min. Hadde egentlig tenkt å sende fotosamlingen min fra hele 2018 til fremkalling rett over nyttår og føler meg litt på etterskudd med dette, men nå er jeg endelig klar. På tide, det nå! Har kjøpt album da, det hjelper, det :-) 

I dag håper jeg at jeg har lært å huske å legge ut blogginnlegg, ikke bare skrive det, slik jeg gjorde sist! Altså, hvis det er en grunn til at man sparer det til senere så er det selvsagt i orden, men ikke hvis meningen faktisk er å publisere med en gang. Jeg hadde nok litt for mange tanker i hodet på en gang.

Nå må jeg se å få fullført fotoinnsendingen, før jeg returnerer til skrivingen igjen.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg gjerne bloggen!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)