søndag 25. august 2019

Eldre vepsedikt og sene nattetimer.

Jeg prøvde meg i stad på å dele et eldre dikt på Facebook-siden til bloggen, et vepsedikt jeg hadde fått på trykk i Nordstrands Blad for flere år siden. Tenkte det kunne være relevant nå i disse vepsetider. Men det kan jo tenkes at folk er litt lei nå veps for tiden? Men det er i allefall varmt og fint, og det hjelper vel litt...?

Ellers så satt jeg oppe til ca. tre natt til lørdag, med bokmanuset mitt. Det gikk stort sett på redigering og helt konkrete rettelser, men det må gjøres, det også! Når man finner ting som bør endres, rett før man skal gå og legge seg, er det lett å bli sittende litt til... Kanskje noen kjenner seg igjen? Jeg synes det er fint å sitte og skrive sent på kvelden, da er det ikke så mye annet som skal gjøres, og det er lettere å konsentrere seg. 

I kveld gjelder det derimot å køye i rimelig tid, ettersom jeg har litt mye på programmet i morgen. Vi høres!Takk for at du følger bloggen min! 


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)