søndag 8. desember 2019

Desembersysler og bil som står stille.

Vi er langt ute i desember, det er andre søndag i advent allerede! Det har blitt dårlig med blogging akkurat nå. Som jeg nevnte i siste bloggpost Tilbake til egne tekster, er desember fylt med flere bursdager i nær familie, og en av dem var jeg i nå i helgen. Veldig koselig!

HC-bilen min har visst bevilget seg juleferie, den vil i hvertfall ikke starte, så jeg får vel ringe etter bilhjelp i morgen eller noe. Jeg trengte den heldigvis ikke da jeg skulle i bursdag i helgen, ettersom jeg fikk sitte på med familie. Men jeg vil jo snart trenge den fremover nå.

Jeg t
ok TT-taxi til postkontoret i går, som resultat av at bilen sto. Det er ikke fryktelig langt dit, men langt nok når man er dårlig til beins. Jeg skulle både hente pakke og sende et par pakker, så jeg ville gjerne ta turen og få gjort det jeg skulle. 


Jeg bestemte meg for å se an formen når jeg skulle hjem igjen og kanskje forsøke å gå. Hadde jo med meg to krykker da, så jeg var egentlig godt forberedt.

D
a jeg skulledra hjemmefra ventet jeg ganske lenge på taxien, og tenkte at det gidder jeg ikke hjemover hvis jeg kan greie å gå, så jeg ble enda mer inspirert til å prøve å klare meg selv.

Faktisk gikk det veldig greit med gåturen hjem, men det kan jeg aldri vite på forhånd. Derfor er sånt vanskelig å planlegge. Men jeg er glad for at jeg prøvde og at det gikk greit denne gangen. Men begge veier hadde blitt for mye. Og det er ikke så veldig mye hjelp i HC-bil når den ikke virker...Jeg må tilbake til annen skriving. Vi høres!


Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)