fredag 7. august 2020

Fra stillestående, til flott premie!

Handleturen var innbringende   og overraskende!
Innbringende handletur!
(Foto: G.J. Nilsen)
I dag har jeg vært på shopping. Måtte jo feire at Falck greide å få start på bilen min igjen.  Det er en liten stund siden jeg oppdaget at det ikke var liv i bilen. Men siden jeg ikke skulle bruke den ennå, og at jeg heller ville prioritere skrivingen noen dager, lot jeg alt sammen bare være.... Helt til nå. Det blir mye skriving og kontorarbeid, og innimellom trenger man å komme seg ut litt også. 

Jeg fikk igjen høre fra Falck at bilen måtte stå og gå for å lades en stund etter at de hadde startet den. Så det gjorde jeg, før handleturen min. Jeg liker ikke å la bilen stå sånn på tomgang, men må man, så må man. Men det var fint å få liv i den igjen. Og så ble jo bilen vasket også for en liten stund siden, og det var deilig å kjøre rundt i ren bil, følte at jeg hadde den reneste bilen på veien, he he...

På handleturen min stakk jeg innom en butikk som akkurat nå åpnet i ny og større utgave på Manglerudsenteret. Jeg hadde fått høre at gamle kunder av den gamle butikkversjonen, skulle få halv pris på handlekurven. Så da ble det litt shopping, jeg må innrømme det. Fant litt som jeg kan spare til julegaver også! Og ja, det som er avbildet er kun noen få av tingene.

Men det jeg ikke visste, var at akkurat i dag skulle det plukkes ut tre kunder, som skulle få hvert sitt gratis gavekort på 500 kroner, kortet varer et helt år og kan brukes på hele senteret. Og utrolig nok, så vant jeg! 

Grunnen til at akkurat jeg vant, var at jeg var den første kunden rett etter klokken ett, som kom og viste frem tilbudsmeldingen jeg hadde fått på mobilen, ble jeg fortalt. Veldig artig, da!  Og etter alt tullet med bilen, og dessuten en del stikkeutfordringer denne uken, var det gøy med en liten opptur på en fredag! 

Kanskje jeg bruker gavekortet hos frisøren, vi får se. Jeg har jo god tid på dette! Min tidligere vinnerlykke helt tilbake i forrige årtusen, består i blant annet en diger 1.-plass- bamse på 17. mai året før jeg var russ. Jeg vant også en rosa (!) ridepisk på en rytterfest på Aker Brygge i 1988, og jeg ble kryssordvinner som fjortenåring i bladet Blødernytt, hvor jeg vant en kassett. Det begynner å bli noen år siden! Og da lurer jeg på;
Hva har din vinnerflaks hittil bestått av? Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)