tirsdag 1. juni 2021

Sommerlig handletur og verandalunsj.

Årets tomatplante, 2021.
Årets tomatplante, 2021.
Første dag i juni ble brukt til en tur til Plantasjen Koteng med moren og søsteren min, og deretter ost og kjeks til lunsj hjemme hos meg i det fine været! 

Jeg har i flere år hatt tomatplante på verandaen, og kunne jo ikke være noe dårligere i år! Årets plante, en rød Cherry-tomat, har allerede tomater, men de er bare kart foreløpig.

Planen var også å kjøpe noen små planter til noen bittesmå blomsterkrukker jeg skulle ha i en vinduskarm på kjøkkenet. Mine to små kaktuser gjennom mange år hadde nettopp tatt kvelden, så jeg ville gjerne finne noe annet å fylle krukkene med. Det ble tre små Aloe/Haworthia Miks. I tillegg kjøpte jeg en flott, lilla uteblomst til verandabordet mitt, som avbildet under. Og ja, forresten, jeg kjøpte også en paprika-plante til søsteren min som takk for at hun kjørte oss.

Flotte lilla blomster til verandabordet!
Flott, lilla blomst til
verandabordet mitt!

Jeg er egentlig mest spent på paprika-planten jeg ga bort, da jeg ikke har hatt paprikaplante før, og det tror jeg ikke hun har heller.

Som du skjønner har jeg tatt helt fri for skrivingen i dag, men kommer snart tilbake til manusarbeidet igjen! Og ja, forresten; blomster er også helse! Altså, relevant for bloggen min... :-)


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar