torsdag 11. november 2021

Død telefon, og Peppes midt i uka!

Jeg kom til å nevne i forrige blogginnlegg at Plutselig ble det litt stille her, og det ble stille på mer enn en måte. Jeg har hatt en gammel og sliten iphone 5, og den var ikke veldig glad, for å si det sånn. Så da jeg kom hjem fra hytteturen nettopp, sa den pent takk for seg. 

Jeg har tenkt på nyanskaffelse en stund, og hadde derfor heldigvis allerede bestilt meg en ny telefon. Det ble kun en dag jeg trengte å være uten. Fikk ikke ringt noe sted, men jeg hadde både PC og ipad. Det var bare selve ringingen jeg manglet mulighet til. 

Det tok sin tid hos Power, men nå er alt i orden. Selv om den gamle telefonen var helt død og det derfor ikke kunne overføres data fra den, greide nevøen min å overføre data fra min ipad, så det gikk veldig bra. 

Ipad'en min begynner å dra på årene den også nå, hele fem år er den blitt. Ipaden blir spesielt brukt til blogging når jeg er bortreist, men jeg bruker den også litt som vanlig PC på kjøkkenet, og som kamera. Og det virker som den holder en stund til :-) 

Uansett, jeg er veldig glad for at ting ordnet seg. Det var jo også ganske koselig med besøk fra søsteren og nevøen min, og å bestille pizza fra Peppes på en helt vanlig onsdag! :-) 

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)