lørdag 20. februar 2016

Rydding og blogging på skribentkontoret.

Kjære leser!

Jo da, det var kanskje litt puslete, det diktet mitt fra i går, men man får som kjent ikke mer moro enn man lager selv. I dag har mye av tiden bestått av arkivering av prosjektmateriale, finne noe å mate papirkurven med, og ja, du vet. Det er alltid noe forefallende som må gjøres eller bør gjøres.

Det gjelder ikke bare selve ryddingen av fysisk rom, men også å være oppdatert på sosiale medier, på bloggen og på PC'en for øvrig. For eksempel synes jeg at det er vesentlig å holde seg oppdatert på de eksterne bloggene som jeg er i jevnlig dialog med.


Om jeg ikke kommenterer hver eneste gang, så synes jeg i alle fall det er greit å lese bloggene og svare når det er et tema jeg er interessert i. Innimellom vet jeg at jeg ikke har kommentert på bloggposter hvor jeg egentlig hadde tenkt å gå tilbake å kommentere senere, men så har jeg kanskje ikke hatt tid akkurat da og glemt saken. Sånt kan skje. Men normalt forsøker jeg å kommentere på bloggene, og spesielt til bloggere som jeg vet kommenterer tilbake på mine bloggposter innimellom, og som kanskje blogger om skribentliv, helse eller ting som interesserer meg og passer inn i ting jeg skriver om selv.


Takk for at du følger bloggen min!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. God morgen! Og vel så det. Ja, det er godt med en ryddedag innimellom. I går var jeg flink og kjørte backup. Har en grei rutine og et system som i hovedsak funker bra, men det blir gjerne en utfordring ved årsskifte. Om å gjøre å unngå utallige versjoner av samme dokument, særlig de største dokumentene og bildene tar jo da opp unødvendig mye plass... Ellers har ihvertfall jeg det sånn at når jeg rydder blir jeg minnet om saker som skulle vært gjort for lenge siden. Nyt søndagen!

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg finner også ting nederst i bunken på skrivebordet som jeg har lagt der for at jeg skulle huske det... i forrige uke, kanskje. He he. Sånt skjer. Det som dukket opp da jeg ryddet nå, var blant annet den håndskrevne kladden til det diktet jeg lagde i forrige uke, og det har jeg garantert ikke bruk for. Pluss lister over gjøremål, og små notater i stikkordsform til bloggen. Ja ja. Godt å få det unna. Hvis man synes selv at man trenger å rydde og faktisk går i gang med det, er det jo greit at man finner noe man faktisk kan kaste! Og backup er bra, det skal jeg også gjøre i dag!

  SvarSlett
 3. Tenker at man kommenterer når man kjenner for det. Men feks hos meg er det ingen kommentatorplikt i det hele tatt. :)

  SvarSlett
 4. He he. Nei, ingen kommentarplikt her heller :-)Men jeg titter innom bloggen din etterpå så jeg ikke går glipp av noe :-)God mandag!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)