Juleboken Desember

Juleantologien Desember, utgitt av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) Red: Gro Jeanette Nilsen.
Forsiden til juleantologien Desember,
der Gro Jeanette Nilsen var redaktør og
medforfatter.
(Illustrasjon: F. Rasmussen)
(Inneholder reklame)

Flere av diktene mine er utgitt i eksterne antologier og uke-og dagspressen, men i oktober 2010 ble juleantologien Desember 
endelig utgitt på forlaget Publica Bok. Jeg var redaktør og medforfatter i boken, som ble utgitt av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) . Desember kom også som e-bok i mars 2011.Juleantologien «Desember» var altså et fellesprosjekt for ULFF, bestående av juletekster, hovedsakelig dikt og noveller om julehøytiden. Det var et spennende og lærerikt prosjekt som krevde mye planlegging og jobbing.

Jeg var representert med flere dikt og noveller i boken. Jeg har skrevet mer om selve utgivelsen noen steder på bloggen, for eksempel her;


Fra skrivegruppe til bokutgivelse

Novelle utgitt i bok

Fakta om juleantologien:
- Utgitt av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) 

- Forlag: Publica Bok 
- Utgitt: 22. oktober 2010.
- ISBN: 9788282510103

Juleboken, skrevet av medlemmer av Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ble utgitt i oktober 2010. Antologien kom også som e-bok i mars 2011.

- Boken har til sammen ni bidragsytere, inkludert illustratør av forsidebilde som også er medlem hos oss;

- Bokens forfattere: Gro Jeanette Nilsen (red.), Åshild H. Langaas, Silje Dising, Aina Klippenberg, Mari Vinorum, Trond Rasmussen, Siv H. Aasen, Kirsten Malmberg.
- Forsideillustrasjon: Frøydis V. Rasmussen

Juleantologien «Desember» var et fellesprosjekt for ULFF - Unge Lovende Forfatteres Forening. Boken består av juletekster, hovedsakelig dikt og noveller om julehøytiden, men også en sterk historie fra virkeligheten. Det var et spennende og lærerikt prosjekt som krevde mye planlegging og jobbing. 

Du får kanskje tak i boken hos forlaget fremdeles, men jeg har noen få eksemplarer  tilgjengelig, som du kan få kjøpt til redusert pris. Boken er som du skjønner spesielt aktuell i adventstiden.

@Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

#grojeanettesdikt #skjønnlitteratur #noveller #antlogi #jul #utgitt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)