Omtale

Her ser du det mest sentrale som har vært skrevet om meg i media basert på intervjuer og artikler, når det gjelder litteratur eller rent personlig.

Artikler, sitater og andre oppføringer fra de siste årene:

Før 2013 (Dvs. før jeg startet bloggen):
Jeg har plukket flere av artiklene vekk. Dels fordi det er medier som har skrevet litt mer generelt rettet inn mot skribentforeningen ULFF, ikke meg personlig, men artikkelen om juleboken "Desember" jeg var redaktør for - den fikk selvsagt være med! Artikkelen som sto i Bølerposten var egentlig ganske personlig om sykdom kontra skriving, men det kommer ikke frem av tittelen, som nok er litt lite personlig og kreativ i forhold til selve artikkelen.

Jeg har vært opptatt med både bokskriving og foreningsdrift, men har ikke helse og ork til all verden, og da kan det være greit å prioritere. I slutten av mai 2013 begynte jeg imidlertid å blogge, så en del av det som skjer har du jo kunnet lese på bloggen etterkant :-)

Det fins ellers også noen artikler som jeg anser som litt for gamle (Da snakker vi ca. 2003 og enda tidligere). @Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)