fredag 21. juni 2024

Artikkelen min fra Olavsgaard er kommet!

Artikkelen jeg skrev for bladet Blødernytt om Damenes helg 2024; Damenes helg på Olavsgaard, kom for kort tid siden i postkassen. Selv om jeg kjenner innholdet i artikkelen, er det alltid spennende å se hvordan den blir helt til slutt, hvordan den ser ut i bladet!

Jeg synes det ble et flott midtsideoppslag over to sider, med en side artikkeltekst og på den andre siden var det to store bilder fra oppholdet. Kanskje litt spesielt med et bilde med bare et par av oss, jeg ser den. Men det får gå. Men det var jo litt morsomt også da! Jeg tok ikke så mange bilder selv på årets Damenes som jeg pleier, og ikke alle passet så godt inn i bladet, så da ble det sånn. Samlebildet var det en annen deltaker som tok. 

Jeg ser at artikkelbildet her på bloggen ble for lite til at teksten blir tydelig nok. Derfor forsøker jeg å legge ut selve tekstsiden på nytt, om enn litt uredigert, i et større format under. Tenkte jeg ikke skulle lage det totale oppslaget så stort, siden det er så mange med på det ene bildet.






Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven. Bildene mine kan heller ikke brukes til noe uten tillatelse.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fint oppslag! Vet jo at du har skrevet mange sånne før, så det er kjekt å se resultatet. Trodde vel at du ville droppe det i år, men der husker jeg jo tydeligvis feil :)
    Nå har jeg vært fraværene i en drøy måned, så ser det er en hel del å ta igjen her hos deg. Ruller meg bakover og finner sikkert ett og annet å kommentere :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for hyggelig kommentar! Du har helt rett, jeg håpet noen andre ville ta denne oppgaven i år, men sånn ble det ikke. Og jeg fant vel ut at det kanskje passet med en liten avstikker fra manuskriptet jeg vanligvis arbeider med, for å få litt variasjon :-)

    SvarSlett

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?