mandag 22. april 2024

Flott helg på Olavsgaard!

Hyggelig Damenes helg på Olavsgaard! (Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Hyggelig Damenes helg på Olavsgaard!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Så var årets Damenes helg med Bløderforeningen over. I år var det Quality Hotel Olavsgaard i Lillestrøm som ble valgt. Jeg har vært på dette hotellet en gang tidligere, helt tilbake i 2013, da i en helt annen sammenheng. Det er et veldig hyggelig hotell, så det var fint å komme tilbake!

Jeg opplever Olavsgaard som et hotell med en varm atmosfære, mye på grunn av den veldig personlige stilen. Her er bokhyller med bøker, varme farger og flotte, fargeglade malerier på veggene. Også noen møbler var veldig flotte, blant annet noen fargerike lenestoler, som jeg synes å huske fra sist jeg var her også.

Jeg ankom hotellet fredag, og traff de andre tolv damene der. Det ble presentasjon av alle deltakerne og programmet for helgen, med påfølgende middag og sosialt, hyggelig lag.

Lørdag hørte vi på et veldig interessant foredrag om mestring. Slikt blir aldri feil, jeg tenker at alle har godt av å høre om det temaet, og gjenta det gjerne ved en senere anledning! Også denne dagen ble det god tid til sosialt lag, og enkelte gikk seg en tur før middag.
Jeg fant meg godt til rette her i den personlige og litterære atmosfæren. (Foto: T. Danielsen.)
Gro Jeanette fant seg godt til rette i
den personlige og litterære atmosfæren!
(Foto: T. Danielsen.)


Søndag hadde vi en gruppetime med terapeutisk yoga, som en ekstern yogalærer holdt for oss. Jeg synes ikke det var  så greit å komme seg ned på gulvet, så jeg ble på stolen jeg satt på, og gjorde det jeg kunne være med på der :-) Men læreren var flink til å instruere og få oss med, selv hvis vi ikke greide å gjøre alle øvelsene. Etterpå ble det evaluering av helgen, før avslutningslunsjen.

Det er alltid spennende å komme til et nytt hotell, og se likheter og ulikheter med andre steder en har vært. Det som var spesielt hyggelig med dette hotellet, synes jeg var atmosfæren og alle fargene og detaljene. Jeg er glad for at jeg ble med på Damenes helg i år også! 


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
 
Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?