mandag 15. april 2024

Manusarbeid og redigeringskurs.

Her har det vært mye redigering den siste tiden, og jeg ser det har gått noen dager, ja :-)

Jeg har også vært på et to kvelders skrivekurs den siste uken, både onsdag og søndag. Eller, ok, det var vel mer redigeringskurs, ja. Og det var jo midt i blinken, for det blir ikke så mye ren skriving her lenger, det er stort sett redigering som står på programmet mitt. Jeg har vært på redigeringskurs tidligere også, men det var egentlig enda mer relevant nå, og det er stadig noe nytt å lære, synes jeg!

Av sykdomsproblematikk har jeg hatt noe tull med en hofte samt vondt i ryggen, men sånn er det nå bare. Rygg-greiene har vært litt av og på, og innimellom har jeg innbilt meg at det gikk bedre, men...

Av sosiale utskeielser, så var jeg på besøk hos moren min i Bærum sammen med tanten min for en uke siden. Ellers har det kun blitt manusarbeid på meg, og streng prioritering. Jeg må se å komme meg ut av denne skriveboblen snart...! :-) 

Jeg har ikke fryktelig mye å fortelle akkurat nå, men lover å komme sterkere tilbake snart.

Er du flink til å prioritere riktig?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

#redigering #skribentliv 


 ------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ser ikke helt hvorfor du skal komme deg ut av boblen - er det ikke en sånn boble vi lengter etter, da? Høres fint ut å kunne redigere uten å skrive, jeg greier sjelden å begrense meg. Jeg så forresten et tilsvarende redigeringskurs på FB for et par uker siden og funderte på om jeg skulle melde meg på, men siden manus er sendt avgårde manglet jeg nok den rette gløden.
    Forresten artig at du spør om prioriteringer, jeg la nettopp ut et innlegg som jeg først nå ser at handler om å prioritere ;) Jeg er ikke veldig god på det, greier å styre fokus en stund men gir altfor lett etter for avsporinger. Dermed blir det lett litt her og litt der, istedet for hard prioritering. Men kanskje alle metoder har sine fordeler?

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Jeg trives egentlig godt i skriveboblen, men nå har jeg holdt på med samme manuskript i mange år, og noen ganger bør man vel ta en pause enten man vil eller ikke... Rett og slett kople av litt. Men det er ikke så lett, jeg har hatt det alt for travelt lenge nå.

    Jeg ville nok heller ikke meldt meg på et redigeringskurs dersom jeg hadde sendt fra meg manus, føler det er mer naturlig og nyttig når jeg har et manus å jobbe med!

    Jeg tror jeg er blitt flinkere til å prioritere skrivingen min de siste fem årene. Tidligere kom egen skriving etter at andre ting jeg skulle gjøre var utført, og det fungerer dårlig hvis manus skal bli ferdig!

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?