søndag 28. april 2024

Manuskriptet er sendt!

Jordbæret er en detalj
fra dessert på Olavsgaard.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Jo da, jeg har endelig fått sendt av gårde manuskriptet mitt til forlag. Jeg valgte å vente noen dager med å si noe om dette, eller gå litt stille i dørene som det kalles. Forrige helg var jeg som jeg fortalte på hotellhelg på Olavsgaard med damene i Bløderforeningen, og jeg fikk sendt fra meg manuset mitt rett før jeg reiste.

Det ble mye manusarbeid helt på slutten, og jeg har jo også arbeidet sent og tidlig i mange uker, måneder og år. Så da jeg ankom hotellet forrige fredag var jeg veldig sliten. Det var godt å få noe annet å tenke på rett etter innsending, og hva er vel da bedre enn et hotellopphold...?

Jeg har hatt behov for å holde dette for meg selv en liten stund, mens jeg sakte men sikkert hentet meg inn igjen. Jeg har også fått foreløpig svar fra forlag om at manuskriptet er mottatt, og at det vil ta noen uker før jeg får svar.

Venter i åndeløs spenning...!


 Takk for at du følger bloggen min!

#sakprosa #skribentliv

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Oi oi, gratulerer! :) Dette blir spennende, for jeg har inntrykk av at den siste gjennomgangen din har vært enda mer omfattende enn tidliere. Har du gjort så mange endringer at du sender til et av de forlagene du har prøvd før, eller fortsetter du på listen? Antar at vi kanskje har litt ulike forlagslister mtp ulik sjanger, men det er kanskje bare de minste forlagene som har et mer snevert sjangerfokus? Lykke til i alle fall!

    SvarSlett
  2. Hei, jo tusen takk for det! Jeg må si det er veldig uvant å ikke jobbe som en gal med manus for tiden! Men jeg trengte virkelig en pause, så det passet bra å være ferdig. Litt feil med ordet Ferdig, for ingenting er jo ferdig før boken eventuelt kommer ut.

    Jeg har gjort en del endringer siden forrige innsending ja, og det er helt riktig at det var ganske omfattende. Jeg tror ikke jeg skal avsløre på nåværende tidspunkt hvem jeg har sendt manuset til, men kanskje jeg kommer tilbake til det? Og jeg har også forstått det sånn at vi skriver i ulike sjangere, ja.

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?