mandag 29. april 2024

Familiebesøk og årsmøte.

Ja, så hva gjør jeg da, når manuskriptet er innsendt? Sånn bortsett fra å dra på hotell, som jeg fortalte om? Vel, det har virkelig vært godt å kople litt ut, gjøre helt andre ting. Pluss at det har vært litt indre blødninger i en hofte og et kne, men det går seg til.

Lørdag hadde jeg familiebesøk her hjemme. Jeg hadde lagd pai for anledningen, og det var så fint vær at vi endelig kunne finne frem verandamøblene og spise der ute. Som jeg fortalte  serverte jeg pai til testleseren min i fjor sommer, det er den samme oppskriften.

Jeg tenkte at jeg kanskje kan dele oppskriften på paien min med deg som leser, om du vil titte? Du finner paioppskriften her.

I ettermiddag har jeg vært på årsmøte i borettslaget. Alltid hyggelig å treffe naboer, og bli kjent med noen nyinnflyttede. Fint å oppdatere seg litt på hva som skjer rundt meg! Litt mat og kaffe vanket det også.
Bilde fra årsmøte i borettslaget.
Bilde knipset fra årsmøte i borettslaget.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?