mandag 17. juni 2024

Skravlekveld med An og Sarita!

I dag har jeg hatt ordentlig koselig venninnekveld med An og Sarita her hjemme. De siste årene har vi har vært alt for opptatte på hver vår kant, og bor langt fra hverandre, spesielt Sarita som bor i Sverige.

Sist gang jeg traff An var nok i femtiårslaget mitt, og Sarita hadde jeg ikke sett på mange år. Ifølge bloggen traff jeg både An og Sarita sist i 2017. Når vi treffes er det ofte større anledninger som for eksempel store bursdager, så det var veldig fint å være bare oss i dag. Vennskapet vårt er som en lang historie; helt tilbake til 1988, da vi var atten og nitten år gamle! 

Jentene hadde kjøpt med seg både middag, dessert og blomster med kjempeflott rosa glassvase til, som de sa var som laget til meg, og jeg er helt enig! Jeg ble veldig imponert!

 Det var veldig hyggelig med en oppdatering på hva som har skjedd siden sist. Noen har flyttet, andre har opplevd andre ting. Det er utrolig hvor fort tiden går. Og igjen ble fotoalbumene mine dratt ut av fotoreolen. Veldig gøy at de er så ivrige med nostalgien! Konklusjonen min er at vi bør definitivt treffes oftere!

Nå som jentene har reist, tenkte jeg det var på sin plass å oppdatere bloggen litt. Håper at alle har en fin kveld!

Har du også venner du mener du bør treffe oftere?


Doughnuts til dessert. (Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Doughnuts til dessert.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?