tirsdag 15. august 2017

På tide med en venninnekveld!

Koselig venninnekveld!
Selfie-bilder kan jo bli
litt av hvert... :-)
Kjære leser!

Sist fortalte jeg at jeg var på bytur med familien på lørdag. Søndag var det også middagsselskap hjemme hos familiemedlemmer, og i dag hadde jeg venninnene mine An og Sarita på besøk. Mye som skjer for tiden, og innimellom er det nesten vanskelig å henge med.

Mine venninner An og Sarita har jeg jo fortalt om tidligere på bloggen. Vi hadde en hyggelig og avslappende tirsdagskveld i dag, med bestilling av pizza, og bare skravling. Emnene gikk for det meste i gamle dager og ungdomstiden da vi traff hverandre. Sarita hadde kjøpt flotte armbånd og andre spennende ting til An og meg i India nylig, veldig koselig overraskelse!

Det var koselig å treffe jentene igjen nå, da det vel blir en stund til neste gang. Sånn som det ser ut, blir vi en periode litt opptatt på hver vår kant nå snart.


I sommer har jeg slitt litt med inspirasjon og konsentrasjon innenfor skrivingen, fordi det har vært så mye annet å være opptatt av. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å konsentrere meg litt bedre resten av uken. Det er ikke bloggingen som er problemet, det fungerer fint. Det er mer manusarbeidet jeg har slitt litt med nå.  Litt har jeg da fått gjort, men i følge meg selv, ikke effektivt nok. På tide å ta tak i dette, da...

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, har endelig lest meg opp på noen av sommerens oppdateringer her hos deg, og kommenterer her fordi det jo står litt om det å skrive. Manusarbeid kan være tungt til tider, det har jeg jo selv erfart i sommer. Du skriver at du ikke har vært effektiv nok, og det har ikke jeg heller, men kanskje vi legger listen litt for høyt? Jeg har ihvertfall lært at alt tar hundre ganger mer tid enn jeg først tror :) Dessuten er det vanskelig å sette stopp for et skriveprosjekt, å si seg fornøyd. Jeg blir liksom aldri helt ferdig, men kanskje er manuset egentlig greit nok? Uansett; stå på! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, det er mulig vi setter lista for høyt. Jeg hadde virkelig som mål å få gjort litt på manus de siste ukene nå, mer enn det jeg har greid å få til. Det er det bare å innse. Mulig jeg må gå inn for å fokusere i enda større grad enn det jeg har gjort. Synes imidlertid ikke man skal presse seg alt for mye heller, i perioder er det vel lov å ta pauser om man er litt umotivert... Men det ordner seg nok :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)