tirsdag 16. mars 2021

Å lese seg opp etter avbrudd i skrivingen.

En del av den siste tiden har jeg vært litt lite motivert til manusskriving fordi det har vært mye annet å følge med på, og konsentrasjonen har vært andre steder. Blant annet har det vært noen helseadministrative utfordringer som måtte ettergås og følges opp.

I dag har manusskrivingen imidlertid tatt seg opp, og jeg har fått rettet opp noen detaljer i manuskriptet mitt. Jeg var klar over disse kommende rettelsene på forhånd, og visste hva jeg skulle gjøre.

Noen ganger, hvis jeg har vært litt borte fra manusskrivingen et par dager, synes jeg det å rette  småfeil er en god måte å skrive seg inn i manuskriptet igjen. Det blir en litt mykere start, synes jeg.

Hva gjør du for å skrive deg inn igjen i ting du arbeider med, enten det er manusarbeid eller kanskje oppgaveskriving?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Alltid interessant å lese om din skrivereise :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det, Augusta! Akkurat nå er det mye skriving! :-)

  SvarSlett
 3. Hei, pause her også :) Jeg synes nok som deg at det er nyttig å småflikke litt for å komme ordentlig i gang igjen. Det kommer selvsagt litt an på hva jeg skal jobbe med, hvis det feks er litt reasearch involvert, kan jeg bli vel så motivert ved å lese meg litt opp på nettet eller andre steder. Noen ganger kan en faktaopplysning føles som en viktig detalj, og da kan jeg (om jeg er heldig) bli litt gira ;)

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kommentar! Helt enig i at det å lese seg opp på relevant informasjon også er en velig god måte å komme inn i prosjektet igjen!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)