lørdag 6. juli 2024

Trist hendelse og noen familietreff.

Det er en stund siden forrige bloggpost. Da fortalte jeg at jeg hadde St.Hans-besøk av ei venninne. Etterpå har det skjedd litt mye rent familiemessig. Så hvorfor har jeg ikke blogget? Har jeg reist på ferie? Nei da, jeg har ikke det.

Dagen etter St.Hans-aften, når besøket mitt hadde reist hjem, kom nyheten om at familien min hadde mistet et familiemedlem. Sånt er veldig trist. Vi visste at onkelen min var på sykehus. Men man vil selvfølgelig gjerne tro og håpe at det skal gå bra. Men så blir det ikke alltid sånn...

Jeg skal ikke gå veldig i detalj om dette, det synes jeg ikke at jeg kan. Men noen av oss møttes i Oslo 1. juli til lunsj, og det var fint å treffe de andre. To dager senere var søsteren min og jeg en tur ute i Bærum hos mamma på besøk, altså på den andre siden av familien, så det har vært noen sammenkomster nå.

I går ble onkelen min begravet. Jeg var faktisk litt i tvil om jeg ville greie å stille, ettersom jeg har hatt en hofteblødning de siste dagene som har gjort at jeg har hatt en del vondt, noe som også har påvirket ganglaget og dermed også ryggen. Men jeg er glad for at jeg greide å delta.

Det ble en fin seremoni og minnestund etterpå. Plutselig treffer man også folk man ser litt for sjelden, og det er hyggelig å møtes, selv om det er en trist anledning.

Skribentmessig driver jeg fremdeles med redigering, en ny runde i manuskriptet. Det blir kun  finpussing nå. Men det har gått litt tregt når det har vært så mye annet.

Men nå håper og tror jeg både ferien og redigeringen er tilbake til normalen!

Takk for at du følger bloggen min!


 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?