Medforfatter i bok: Turen jeg aldri glemmer

(Inneholder reklame.)

Her er resultatet av at jeg i mange måneder arbeidet med et skriveprosjekt som er del av en bokutgivelse på forlaget Cappelen Damm! Jeg er en av 16 medforfattere i boken "Turen jeg aldri glemmer", av Aleksander Gamme (red.) Jeg har mitt eget kapittel med min egen historie i boken. Tittelen er "Utfordrende ferie på hesteryggen". Jeg har ikke hatt mulighet til å oppgi konkret informasjon om dette tidligere, fordi det har vært litt hemmelig. Men nå er boken endelig sluppet, og da kan jeg fortelle om den!


Tusen takk for tålmodigheten, og for mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere som har fungert som kildepersoner, og som fikk vite litt "mer" og ga tillatelse til mitt kapittel i bokprosjektet! Min historie i boken er litt i overkant personlig, og dette er derfor en smule nervepirrende og nesten litt skummelt!

Rammen rundt historien er de flotte opplevelsene på rideferiene i Hemsedal for flere år siden, men denne historien er for meg veldig personlig og har flere temaer enn det ene. Mye handler om det å våge å kaste seg ut på en så aktiv ferie til tross for mange utfordringer rundt min alvorlige blødersykdom som handler om mye medisinering og smerter. Det er mye å ta hensyn til ved kombinasjon av motsetningsforholdene aktiv ferie og det å leve med alvorlig sykdom. Men kanskje det går an å ta sjansen likevel, hvis forutsetningene er på plass?

Jeg har underveis blogget om skriveprosessen, men forsøkt å ikke røpe for mye før boken ble sluppet. Og som det sies i omtalen av boken; «For de fleste av forfatterne har dette også vært en indre reise.»


Jeg har mulighet til å selge et visst antall bøker til redusert pris hvis noen er interessert, men det er nok enklest med bøker som ikke behøver å sendes i posten (utover de som allerede har avtale om dette), etter som det er en ganske stor og tung bok. De som har hatt status som kilder og ev. er omtalt i prosjektet har egne avtaler med meg. Boken fins helt sikkert også i en bokhandel nær deg, og i nettbokhandlere.

Veldig glad for å ha fått være med på dette store og spennende prosjektet!

Les gjerne mer om boken Turen jeg aldri glemmer hos for eksempel Bokklubben 
Min medvirkning er i ettertid også omtalt i et blad, som du ser et annet sted på siden.
Liker du reiseskildringer? Da er kanskje både min og de andre forfatternes historier i denne boken noe for deg!

PS: Jeg er selvsagt nysgjerrig på om du liker historien jeg har fått utgitt! Gi gjerne tilbakemelding på bloggen. Det kan du gjøre i kommentarfelt under her, eller på andre bloggposter som handler om dette:-)Forlag: Cappelen Damm
Utgiver: Aleksander Gamme

Utgitt år: 2016.
Antall sider: 256
Historien min som Nedlastbar lydbok

@Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!


Turen jeg aldri glemmer, utgitt hos forlaget Cappelen Damm.
Forsiden til boken "Turen jeg aldri glemmer", som jeg er medforfatter i.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?