torsdag 8. august 2013

Å blogge for egen bok.

Jeg har av og til hørt folk si, at det beste stedet å promotere en bok, er på en blogg. Det var før jeg begynte å blogge selv. Jeg hadde Twitter, egen Facebook-side til skriveprosjekter og andre sosiale medier i tillegg til eget nettområde på nettsiden til skribentforeningen ULFF, men en blogg hadde jeg ikke.

En av dem jeg har våget å vise små deler fra manuset mitt til, var ganske klar; "Start en blogg!" Og jeg tenkte, kan en blogg gjøre så mye forskjell da? Det er jo bok jeg vil skrive! Men jeg har begynt å se poenget. Og jeg er veldig glad for det gode rådet jeg fikk. Tusen takk til den det gjelder!

Hvis du som ikke kjenner meg fra før har lyst til å titte på listen over hva som har vært skrevet om meg i media samt publiserte arbeider, kan jeg anbefale undersiden Omtale i media. Der vil du finne både intervjuer, utgivelser og medvirkning i antologier, samt publisering på internett.

Akkurat nå forsøker jeg meg på å lage noen nye presentasjonssider her på bloggen min. Du finner dem som knapper under tittelen. På tide det nå, som jeg har kommet godt i gang med selve bloggingen.

Jeg har lest bloggbøker og tittet litt rundt på noen andre blogger. Det jeg nok synes er vanskeligst med bloggskriving, er å slippe seg løs og skrive om ting som egentlig er litt  vel personlige, nesten en smule private. Men tenk på boken min, da! Der er jeg i hvertfall personlig! Hjelp.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget?