mandag 21. oktober 2013

Gleder meg til skrivekurs!

Som jeg sa i forrige post Tanker om skriving og skrivekurs, har jeg meldt meg på et to kvelders skrivekurs, som skal foregå i begynnelsen av november. Tror at det blir velig bra. Jeg har drevet med skriving siden jeg var ti år gammel, men man blir aldri utlært. Og å ta et eksternt kurs blir ofte anbefalt, da får en anledning til å se ting fra helt andre vikler, og vurdere det hele på en annen måte. Jeg har også hørt at denne kurslederen skal være flink, så da håper og tror jeg at dette blir velig bra! Jeg har meldt meg på sammen med en til fra ULFF sitt styre, men også sendt oppfordringen til de andre i foreningen, selvsagt! Så får vi se hvor mange vi blir fra "oss". Men jeg har full forståelse for om vi ikke blir så mange i denne sammenhengen, ettersom avgjørelsen kom litt raskt :-) Mulig vi bare blir noen få fra oss, men det blir kjempebra likevel, helt sikkert!



Og du - denne hjemmeheklede lykten fikk jeg i gave i dag - er den ikke fin? På bilde nummer to har jeg slukket lyset i rommet for øvrig, for å se hvordan den tar se ut da. Det er litt advent dette da, men så forferdelig lenge er det vel ikke til, så dette må være lov :-)

Jeg fikk adventlykt i gave!

Jeg fikk adventlykt i gave!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Herlig med skrivekurs. Skriving er et håndtverk, og det dreier seg om koder, som man bruker, og dermed blir en bedre skriver. Sjøl har jeg vært med på et nettbasert skrivekurs med Gro Dahle, som var svært lærerikt :) Jeg har også flere skrivebøker, som har vært til stor støtte, særlig skriveboka av meree morken andersen :) Som jeg for øvrig har skrevet en post om.

    SvarSlett
  2. Ja, Dahle virker inspirerende. Og det er Merete Morken Andersen som skal holde kurset jeg skal på. Jeg har også flere bøker om den jobben og gleden det er å skrive, de kommer godt med! Noen som oppslagsverk, andre til lesning fra perm til perm :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)