onsdag 27. november 2013

Førjulshilsen fra naboen!

Julestjerne fra kunstnernaboen.
Det er tydelig at det begynner å nærme seg jul, ja! I går kveld fikk jeg en koselig førjulshilsen fra kunstnernaboen, en julestjerne-blomst som du ser på bildet. Og så fikk jeg årets første julekort, også det fra henne. Julekortet var ikke et vanlig julekort, hun hadde trykket opp postkort med sitt eget maleri på. Sånt kan jeg like :-)

Jeg har sansen for den slags kreative innspill! De aller hyggeligste gavene er ofte de man ikke forventer å få, og som er litt personlige. Da blir det jo overraskelse i tillegg :-)
Det minner meg om at det kanskje snart er på tide for meg også å sette meg ned og skrive julekort! Jeg har i allefall oppdatert julekortlisten for i år, med hvem jeg skal sende til. En sånn liste på PC'en synes det er et godt verktøy. Jeg oppdaterer den, printer den ut og merker av hvem jeg har sendt til. Hvert år. Jeg prøver vanligvis å være ute i god tid med kortene, og ting som skal sendes, både kort og gaver. Jeg liker å få ting unna i begynnelsen av desember. Prøve i alle fall!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Det er allitd hyggelig med julekort, har ikke sendt noen på mange år. Det er en spesiell sjarm med det å motta et julekort eller sende.

    SvarSlett
  2. Ja, det er kjempekoselig med julekort, da blir det jul på ordentlig :-)

    SvarSlett
  3. Så flink du er. Jeg har rett og slett akseptert at jeg ikke er noen julekortskriver, men beundrer dem som får til :)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)