lørdag 25. januar 2014

Korrekturarbeid og litt om å svare på henvendelser om skrivingen.

Dagen startet med foreningsarbeid for ULFF. Det er mye å drive med i skribentforeningen i januar, det er det alltid. Men jeg skal ikke ta så mye om det på min private blogg. Jeg har også fått gjort unna litt av mitt eget skrivearbeid. Jeg har lest en del korrektur på bokmanus, og svart på mail fra kontakter jeg har i forbindelse med prosjektet.

Og ennå en gang har jeg i dag faktisk fått henvendelse om sorgdiktet mitt Tusen tårer fra ukjente folk som tilfeldig har funnet diktet på internett. Denne gangen fikk jeg tilbakemelding på min skribentside på Facebook. Det varierer litt, noen ganger kommer det pr. e-post også, men henvendelser på skribentsiden er jo nesten det aller beste, kommunikasjon er jo litt av poenget med den. På den måten blir den litt mer spennende, ved at det ikke kun er jeg som skriver der! Veldig koselig da, at noen liker diktet mitt så godt! Utrolig hyggelig og lærerikt for meg å høre hva folk har å si om det! Bare så synd at det ofte er i triste situasjoner de fleste oppdager akkurat dette diktet.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Har svart på kommentaren din, men taster litt her også, siden det ikke alltid er så greit å finne tilbake til hvor man kommenterte sist, og sånn... Men tror nok ikke at vi kjenner hverandre. Og jeg må nesten være litt anonym pga av jobben min, hvis jeg velger å ikke si opp, blir det jo ikke så smart å blogge om det vanskelige valget mitt... Om noen måneder kan det jo tenkes at jeg er i mål :)

    SvarSlett
  2. Ja, jeg så du skrev noe om det på bloggen din. Veldig spennende, da! Og som jeg vel kommenterte noe om på bloggen din, så hørtes du nok bare ut som en jeg kjente igjen fra et eller annet sted. Nesten litt artig å høre at det var feil. Det er vel bare lett å tro det når man kjenner seg igjen i temaer folk skriver om.

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)