lørdag 1. februar 2014

Kontaktet av journalister, og laget blogg til skribentforeningen.

Kalenderen forteller at det er februar!Første dag i februar allerede? Ja, faktisk! Tiden går jammen fort! Til venstre et utsnitt av kalenderen jeg har nevnt i et tidligere blogginnlegg. Og jeg ser på februar som "min" måned, he he:-)

Det har vært litt av hvert å henge med på nå, både privat og i ULFF. Jeg ble kontaktet av et par journalister for litt siden. Det var ULFF de var interessert i, og det er jo kjempemorsomt! Så jeg har brukt litt tid på å skrive en artikkel til dem nå i det siste. Tiden vil vise hva som skjer videre - men jeg håper jo den blir godkjent, da. Mulig de må korte litt ned på den, for den ble litt lenger enn de forespeilet meg. Spennende!

Og har jeg nevnt at jeg har laget en egen blogg til ULFF også? Den er jo veldig på nybegynnerstadiet, men bare medlemmene får øynene opp for nytteverdien av den, tror jeg det kan bli et ganske hyggelig prosjekt! Foreløpig er det noen medlemmer som har laget seg en profil på den, men det er bare meg som har publisert blogginnlegg til nå. Når den blir litt mer innholdsrik enn den er i dag, så kanskje jeg legger ut en lenke her... Forresten ligger den jo åpent på nett, så det kan godt hende du finner den, under navnet ULFF-blogger.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så spennende med artikkel og ny blogg! Er det sånn at bloggen ikke er helt klar ennå siden du ikke lenker? Jeg kan godt lenke selv om jeg ikke er medlem (er nok ikke lenger så "ung og lovende" - kun lovende, he-he. Men lenker gjerne. Jeg synes bloggene er et flotte redskap for å dele og å lære, liker dessuten bedre bloggsystemet enn feks FB og G+. Det føles mer variert når ikke alle presenteres i samme visuelle form. Lykke til med bloggen!

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Helt enig med deg i at blogg er et fint system som gir mange muligheter! Jeg vurderte å lenke til den andre bloggen, men bestemte meg for å vente litt. Grunnen er at det foreløpig bare er 5-6 innlegg på den, men også at det er en litt annen type blogg, som er tenkt skrevet av flere. Det er riktignok flere som har laget seg en profil på den nå, men foreløpig er det bare meg som har publisert blogginnlegg. Tenker at jeg lenker til den når det blir litt mer sving over den:-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)