onsdag 19. februar 2014

Titter innom bloggen for å si hei!

En liten snartur innom bloggen, før leserne mine begynner å etterlyse meg!

Jeg har hatt litt for mye å drive med i skribentforeningen ULFF disse dagene, så jeg har ikke hatt verken tid eller overskudd til nye innlegg på bloggen, dessverre. Jeg håper at novellen som jeg la ut sist; Manus på reise, falt i smak. Mange takk for tilbakemeldinger, kjempehyggelig! Jeg så forresten Bokprogrammet i kveld, det er et "must", selvsagt :-) Ser du Bokprogrammet?

Og takk for tålmodigheten, det kommer straks nye blogginnlegg :-) Kanskje før du vet ordet av det :-)

6 kommentarer:

  1. Hei! Nei, jeg ser ikke så mye TV, men har kjøpt 4 bøker på Mammut denne uken, så jeg gleder meg til å komme i gang :) Du kommenterte noe hos meg om at jeg ikke burde røpe hvor mange kolleger jeg har på jobb, men jeg tror det er et ganske typisk antall, og er ikke redd for at feil sjef begynner å mistenke sine ansatte for å si opp og sånn :)

    SvarSlett
  2. Hehe, det stemmer. Jeg tenkte at siden du er så "hemmelig" så ville det være dumt å røpe noe på den måten:-) Jeg holder forresten på med et nytt blogginnlegg nå, men det er kanskje litt annerledes enn enkelte av de andre, og litt utenfor den helt personlige rammen.

    SvarSlett
  3. Hei igjen, så aktiv du er i dag! Tommelen opp! :)

    Jeg har hatt teknisk trøbbel på min blogg, og måtte endre innstillinger, til slutt ble det ny adresse så oppdater hvis du har noe bokmerke til skrivkreatur.blogspot.no - hadde tenkt litt på det med at det jo er skriving jeg skal presse meg litt til, ikke hopping :) Mistet hele bloggrullen min, men får ordne det i løpet av helgen. Ellers tror jeg alle ting ble med til ny blogg og virker igjen. Skal lese dine nyeste innlegg i morgen.

    SvarSlett
  4. Ok, ja jeg så at du hadde endret, og jeg får beskjed om at jeg ikke er invitert til å følge. Så da er det nok noe med innstillingene. Kjedelig med teknisk trøbbel da. Håper at ting ordner seg nå, men ta en titt på innstillingene som hvem som får lese...

    SvarSlett
  5. Hei igjen! Får du fortsatt ikke følge skrivkreatur.blogspot.no ? Det står jo at du allerede følger, og kliikker jeg bildet ditt der får jeg opp bloggerprofilen din som før. Kanskje du ikke trenger å endre noe likevel? Jeg finner ingen innstilling om hvem som kan lese, og har heller ikke gjort noen endringer der. Alle kan kommentere, men tenker du spesielt på følge/lesteliste så fant jeg ikke noe. Hm, må innrømme at jeg ikke alltid forstår hva som skjer i de tekniske kulissene... God helg til deg!

    SvarSlett
  6. Hei, joda jeg kommer inn på bloggen din nå. Det var bare helt i starten da du endret at jeg fikk beskjed om at jeg ikke var invitert til å lese, hehe. Nå går det kjempefint. Uansett hvis du går til Innstillinger, grunnleggende, så ser du det står blogglesere nederst. Der kan du velge om kun enkelte skal kunne lese, eller om det kun er registrerte følgere, eller om alle kan lese. At alle kan kommentere tror jeg er en helt annen sak enn at alle kan lese... Ikke helt topp på det tekniske jeg heller, men det kommer seg:-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)