mandag 24. mars 2014

Prøver å ikke være altfor avslørende, men...

Ja, nå har jeg virkelig følelsen av å ikke ha blogget på en evighet! Det har vært mye annet å drive med, og jeg har faktisk blogget litt også, det er bare det at jeg har begynt på blogginnlegg, lagt dem i kladdelementer uten å fullføre, og begynt på andre ting. Sånt blir det kaos av.
Du kan si det har hopet seg litt opp ja. Det ene innlegget syntes jeg var for dristig til å legge ut, det andre var kun halvferdig, og da skjer det jo fint lite på publiseringsfronten! Men ok, sånn er det. Og du,  jeg er klar over at jeg av og til
skriver litt mer enn jeg burde på bloggen og at noen av innleggene av og til blir litt vel dype og avslørende. Men jeg prøver stort sett å være forsiktig. Intensjonen min var å skrive en personlig blogg, og min mening er at den hadde blitt alt for vanlig og lite spennende hvis jeg kun skulle gjenfortelle trivielle ting hele tiden.

Jeg forsøker også så godt jeg kan å sette hovedtemaene helse og skribentliv i fokus, selv om jeg skriver om andre ting innimellom for å variere litt. Det kommer nok litt mer hovedtema fremover nå, ettersom kommende uke vil fylles av den type aktiviteter.

Som jeg skrev i et av de halvferdige innleggene, som nå endelig er publisert (kryss i taket!), så var jeg ute og lunsjet på fredag, men dagene etterpå har jeg ikke vært helt i form. Ikke noe influensa her i gården, det var heller vanlig medisinering som trengtes. Jeg er jo på profylaktisk behandling, og syntes derfor det var litt uvant at jeg fikk så vondt i flere ledd og følte meg så generelt dårlig. Og også det at jeg ble så tydelig frisk igjen etter at medisinen var på plass i kroppen. Dette er jo i grunnen elementært, jeg burde vel ikke tvilt et sekund på dette. Det er ikke alltid ting fungerer akkurat som det pleier, tydeligvis. Men nå går alt så meget bedre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)