onsdag 26. mars 2014

Skal på kvinnekurs på Rikshospitalet i morgen.

Invitert på kurs!For et par måneder siden nevnte jeg på bloggen at jeg hadde fått invitasjon til og meldt meg på et kvinnekurs på Rikshospitalet i forbindelse med blødersykdommen min. Da invitasjonen kom, syntes jeg det var litt lenge til. Vel, jeg skal dit i morgen. Bildet viser brosjyre om kurset.


Jeg må nok si at jeg er litt spent, ettersom det er hele dagen, og jeg orker egentlig ikke så veldig mange timer om gangen. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg

blir rimelig sliten etter noen timer. Jaja, får bare se hvordan det går og gjøre det beste ut av det. Jeg er jo i utgangspunktet veldig interessert. Dette er jo relevant for både boken min, bloggen og livet mitt, må vite! Det er bare utholdenheten som ikke alltid er like god. Spennende å se om jeg treffer noen jeg kjenner fra før, enten folk jeg har truffet på Hankø Fjordhotell og Spa  eller andre steder:-)


Vel, dette ble en litt kort oppdatering. Håper at alle har det bra:-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg, se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)