torsdag 25. september 2014

Har meldt meg på Sponsetblogg!

Jeg kom for en liten stund siden over Sponsetblogg.no, og stakk egentlig bare innom for å titte. Jeg hadde sett siden før, fant den opprinnelig hos en bloggvenn av meg. Tenkte at jeg må sikkert ha hundrevis av lesere for å bli med på noe sånt, bloggen min teller jo i dag kun 50-60 lesere i snitt.  Men nei da, det gikk faktisk veldig fint å melde seg på! Jeg er ikke verdens mest tekniske, men håper at jeg vil få det til, tror ikke dette skal være så vanskelig. Så nå må jeg si at jeg er litt spent på fortsettelsen - men jeg tror det kan bli ganske spennende, jeg! Hvis du har en blogg, kan du jo prøve selv også?

2 kommentarer:

  1. Nei, jeg tror ikke det. Jeg har jo fått mailer med forespørsel om jeg kan skrive om ting for betaling, og det vrir seg litt i magen med tanken. Jeg klarer ikke helt å tenke at det jeg skriver skal reklamere for noe annet enn ting jeg finner selv, og at mine meninger ikke er tilsalgs. Huff, sær gammel dame I know ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, skjønner. Jeg synes dette er helt greit jeg, ikke noe stress. Jeg skriver jo ikke om ting jeg ikke er interessert i. Og det kan være greit å få inn litt innput og ideer, synes jeg.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget?