torsdag 11. september 2014

Snart klar for årets bokhelg!

Det er igjen duket for Oslo Bokfestival! Jeg må selvsagt dit, og synes det er utrolig at det er et helt år siden fjorårets seanse som jeg har fortalt om før. Dette er ikke akkurat noe jeg synes jeg kan gå glipp av, for inspirasjon kan man aldri få nok av! Som du skjønner er jeg ved litt bedre mot nå enn da jeg blogget om lang ventetid på manus i går.

Arrangementet på Oslo bokfestival er informert om og lagt ut som en happening i ULFF også, men vi har ikke noe veldig stramt program der. I fjor gjorde vi egentlig litt for mye av det, eller på litt feil måte kan vi kanskje si. Vi var først på Deichmanske bibliotek på Bøler og viste frem hyllen vår der til medlemmene, utlyste en skrivekonkurranse og reiste etterpå inn til Oslo sentrum. Det ble litt mye frem og tilbake og jeg har mistanke om at det ble oppfattet som litt rotete, i alle fall følte jeg selv at det ble litt mye. Tror det er bedre å legge fokuset på et sted, slik vi gjør nå.

I år tar vi det ganske mye roligere, og har plukket ut noen arrangementer som ser interessante ut, som jeg regner med at medlemmene selv finner ut hva de vil gå på. Selv kommer jeg selv også til å kun velge ut noen få ting jeg vil gå på, og konsentrere meg om det. Men selvsagt, man skal aldri si aldri. Jeg husker at jeg ble veldig revet med i fjor :-)

Jeg ser det blogges om bokfestivalen flere steder, blant annet på bloggen Forlagsliv,

Har du tenkt deg på Oslo bokfestival i helgen?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Kos deg masse i Oslo. Jeg får det ikke med meg ettersom jeg jo drar til London på mandag, og har endel å gjøre i forkant. Jeg er derimot ganske sikker på at det blir superbra, og gleder meg til å følge dere som skriver om det :)

    SvarSlett
  2. Mange takk for det. Det blir sikkert bra! Jeg lover å rapportere :-) Og kos deg i London!

    SvarSlett
  3. Tusen takk. Jeg får nok også til litt litteratur på min reise ;)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)